De meeste voldoening haal ik uit de samenwerking en wat je kunt bereiken met je collega’s. Dat je hard hebt gewerkt aan het opstellen van een contract en je later hoort dat de klant getekend heeft.

Nadja Kerssen - Service Coördinator Onderhoud

Fijne collega’s, veel doorgroeimogelijkheden en de leuke uitjes zoals ‘wintersport’ zijn redenen dat Nadja sinds 2013 werkt bij Hollander Techniek. Ze werkte als stagiair op de afdeling administratie. Na haar stageperiode kon ze tijdelijk een baan krijgen op de service afdeling. Hier startte ze eerst als administratief medewerker, daarna groeide ze door in verschillende functies waarvoor ze diverse cursussen volgde. Inmiddels is Nadja al een aantal jaar een bekend gezicht bij het team service als service coördinator onderhoud.

Altijd ruimte voor ontwikkeling: persoonlijk en werk gerelateerd

Ik zeg altijd: ik ben opgegroeid bij Hollander Techniek. Ik ben altijd blijven kijken waar ik naartoe wilde groeien en zocht daar dan weer een passende cursus bij. Dat ik zover ben gekomen ligt aan de goede begeleiding en de doorgroeimogelijkheden die aangeboden worden bij Hollander Techniek. Soms denk ik wel eens terug aan hoe ik begon als net afgestudeerde en nu zit ik bij de directeur aan tafel voor het bespreken van de financiële cijfers. Bij Hollander Techniek wordt er alles aan gedaan om jou verder te helpen, niet alleen werk gerelateerd ook op persoonlijk vlak. Het gaat hier echt om: hoe gaat het met jou, want dat is het belangrijkste. Alleen dan functioneer je ook goed op je werk.”

Kleine successen zijn al grote successen

Als service coördinator onderhoud focus ik mij op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. Ik houd mij bezig met: wat zijn de eisen van de klant, wat zijn de normen vanuit certificatie en aan welke regels moeten wij ons houden? Dat moet je allemaal in één pakket zien te krijgen: een passend onderhoudscontract. Ik ben dus veel aan het schakelen en coördineren. Juist die diversiteit maakt het zo ontzettend uitdagend. De meeste voldoening haal ik uit samenwerken en alles wat je kunt bereiken met je collega’s. Dat je bijvoorbeeld hard gewerkt hebt aan het opstellen van een contract en je later hoort dat de klant getekend heeft. Of het nu een grote klant is of juist de kleine ondernemer uit het dorp. Kleine successen zijn al grote successen en dat moet gevierd worden.”

Mijn werkdag in beeld

In overleg

Tijdens mijn werkweek ben ik veelal in overleg om de contracten door te spreken. Soms digitaal, soms op kantoor of bij de klant.

De fijnste collega's

Als je wat wil bereiken zul je samen moeten werken. Gelukkig heb ik de fijnste collega’s om dat te doen!

Opstellen van het contract

Nadat ik alle informatie verzameld heb ga ik aan de slag met het opstellen van het contract.

Successen vieren

En als dan een contract getekend is, moeten we dat natuurlijk even vieren!

Ook werken bij Hollander Techniek? Misschien zijn deze vacatures iets voor jou!

Meer medewerkersverhalen

Medewerker Finance | Werken bij Hollander Techniek

Thierry Bosman – Administratief Medewerker

Maak kennis met Thierry Bosman, administratief medewerker bij Hollander Techniek. Thierry is onderdeel van team Finance en neemt de basisadministratie voor zijn rekening. Hij is het financiële aanspreekpunt voor collega’s en ondersteunt hen bij de administratie van projecten, facturen en serviceorders. Daarnaast is Thierry nét benoemd tot bestuurslid van de personeelsvereniging. "Hollander Techniek is een groeiend bedrijf en er komen veel jonge medewerkers bij. Ik vind dat de activiteiten die we organiseren ook de jonge medewerkers aan moeten spreken." Benieuwd naar zijn verhaal?

Jacco Roelofs - Accountmanager

Jacco Roelofs – Accountmanager Industrie

Maak kennis met Jacco Roelofs, accountmanager industrie. Jacco vindt het fantastisch dat er binnen Hollander Techniek zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. In zijn functie houdt hij zich bezig met het binden van nieuwe klanten en het aanbieden van nieuwe diensten. "Het is elke keer weer een uitdaging om in een gesprek een kapstokje te zoeken waar wij als Hollander iets aan kunnen ophangen." Benieuwd naar zijn verhaal?

Michel Herms | Projectleider Elektrotechniek | Werken bij Hollander Techniek

Michel Herms – Projectleider Elektrotechniek

Maak kennis met Michel Herms, projectleider elektrotechniek bij Hollander Techniek. Michel draait samen met zijn team Smart Factory utiliteitsprojecten voor industriële klanten. Als projectleider vindt hij het vooral belangrijk dat er ruimte is voor eigen ideeën. "Ik vertel niet hoe ze het moeten doen, maar wil hun ruimte geven voor eigen inbreng. We werken samen naar hetzelfde doel." Weten hoe hij met alle monteurs en de klant streeft naar het beste resultaat?