fbpx

De meeste voldoening haal ik uit de samenwerking en wat je kunt bereiken met je collega’s. Dat je hard hebt gewerkt aan het opstellen van een contract en je later hoort dat de klant getekend heeft.

Nadja Kerssen - Service Coördinator Onderhoud

Fijne collega’s, veel doorgroeimogelijkheden en de leuke uitjes zoals ‘wintersport’ zijn redenen dat Nadja sinds 2013 werkt bij Hollander Techniek. Ze werkte als stagiair op de afdeling administratie. Na haar stageperiode kon ze tijdelijk een baan krijgen op de service afdeling. Hier startte ze eerst als administratief medewerker, daarna groeide ze door in verschillende functies waarvoor ze diverse cursussen volgde. Inmiddels is Nadja al een aantal jaar een bekend gezicht bij het team service als service coördinator onderhoud.

Altijd ruimte voor ontwikkeling: persoonlijk en werk gerelateerd

Ik zeg altijd: ik ben opgegroeid bij Hollander Techniek. Ik ben altijd blijven kijken waar ik naartoe wilde groeien en zocht daar dan weer een passende cursus bij. Dat ik zover ben gekomen ligt aan de goede begeleiding en de doorgroeimogelijkheden die aangeboden worden bij Hollander Techniek. Soms denk ik wel eens terug aan hoe ik begon als net afgestudeerde en nu zit ik bij de directeur aan tafel voor het bespreken van de financiële cijfers. Bij Hollander Techniek wordt er alles aan gedaan om jou verder te helpen, niet alleen werk gerelateerd ook op persoonlijk vlak. Het gaat hier echt om: hoe gaat het met jou, want dat is het belangrijkste. Alleen dan functioneer je ook goed op je werk.”

Kleine successen zijn al grote successen

Als service coördinator onderhoud focus ik mij op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. Ik houd mij bezig met: wat zijn de eisen van de klant, wat zijn de normen vanuit certificatie en aan welke regels moeten wij ons houden? Dat moet je allemaal in één pakket zien te krijgen: een passend onderhoudscontract. Ik ben dus veel aan het schakelen en coördineren. Juist die diversiteit maakt het zo ontzettend uitdagend. De meeste voldoening haal ik uit samenwerken en alles wat je kunt bereiken met je collega’s. Dat je bijvoorbeeld hard gewerkt hebt aan het opstellen van een contract en je later hoort dat de klant getekend heeft. Of het nu een grote klant is of juist de kleine ondernemer uit het dorp. Kleine successen zijn al grote successen en dat moet gevierd worden.”

Mijn werkdag in beeld

In overleg

Tijdens mijn werkweek ben ik veelal in overleg om de contracten door te spreken. Soms digitaal, soms op kantoor of bij de klant.

De fijnste collega's

Als je wat wil bereiken zul je samen moeten werken. Gelukkig heb ik de fijnste collega’s om dat te doen!

Nadja Kerssen | Servicecoördinator Onderhoud | Hollander Techniek

Opstellen van het contract

Nadat ik alle informatie verzameld heb ga ik aan de slag met het opstellen van het contract.

Successen vieren

En als dan een contract getekend is, moeten we dat natuurlijk even vieren!

Ook werken bij Hollander Techniek? Misschien zijn deze vacatures iets voor jou!

Calculator Werkvoorbereider Elektrotechniek (Jr.)

Sta jij aan het begin van je carrière en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen? Geef jouw loopbaan dan een kickstart! Als junior calculator/werkvoorbereider elektrotechniek houd jij je o.a. bezig met het opstellen van calculaties, het bestellen van materialen en diensten en de afstemming met je collega’s; kortom jij zorgt ervoor dat alles geregeld wordt.

Lees verder

Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Als servicetechnicus beveiligingstechniek kun jij achter de schermen ‘sleutelen’ bij boeiende opdrachtgevers op het gebied van beveiligingstechniek en winkelautomatisering. Of het nu gaat om een ingewikkelde storing aan een beveiligingssysteem of het preventief onderhouden van een inbraaksysteem, jij draait er je hand niet voor om!

Lees verder

Meer medewerkersverhalen

Nick Slijkhuis - Engineer Beveiligingstechniek

Nick Slijkhuis – Engineer Beveiligingstechniek

Maak kennis met Nick, engineer beveiligingstechniek. In zijn werk is hij verantwoordelijk voor het uitdenken en beheren van complexe beveiligingsinstallaties. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen nog zelf blijven sleutelen en computerwerk. En hoe complexer de beveiligingsinstallatie, hoe leuker hij het vindt! Benieuwd naar zijn verhaal?

Albert Hop | Beveiligingsmonteur in Opleiding | Werken en Leren bij Hollander Techniek

Albert Hop – Beveiligingsmonteur in Opleiding

Maak kennis met Albert Hop, beveiligingsmonteur in opleiding. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als monteur wou hij zich verder ontwikkelen in de beveiligingstechniek. Tijdens de kennismaking merkte hij al gauw dat Hollander Techniek echt wil investeren in mensen. Dat was voor hem de doorslag om te starten met de eenjarige-opleiding beveiligingstechniek. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan verder.

Sandra Ketting - Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Sandra Ketting – Leidinggevend Monteur Paneelbouw

Maak kennis met Sandra, leidinggevend monteur paneelbouw. Sandra werkt al meer dan 30 jaar bij Hollander Techniek. Begonnen als BBL'er en doorgegroeid naar leidinggevend monteur. Na al die jaren gaat ze nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Benieuwd naar haar verhaal?