fbpx

Vacatures monteur elektrotechniek

Ga aan de slag als elektromonteur in Apeldoorn, Amersfoort, Almelo of Almere! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als e-monteur binnen een betrokken en open familiebedrijf. Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als monteur elektrotechniek binnen Hollander Techniek. We zoeken leerling monteurs, 1e-monteurs, chef-monteurs, servicemonteurs en leidinggevend monteurs die interesse hebben in elektrotechniek.

Leidinggevend Monteur Retail

Retail
Midden-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar, 10+

Wil jij werken voor een van de grootste en toonaangevende opdrachtgevers binnen de retail? En ben jij die monteur die zich graag verder wilt ontwikkelen tot leidinggevend monteur? Dan zoeken wij jou! Als leidinggevend monteur retail ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het optimaal verzorgen van de nieuw- en/of verbouw van winkels.

Lees verder

Technicus Beveiligingstechniek

Utiliteit
Midden-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar, 10+

Als technicus en leermeester beveiligingstechniek haal jij energie uit het meewerkend begeleiden en opleiden van de nieuwe generatie beveiligingsmonteurs binnen de utiliteit. Een goede werk-prive balans, leuke enthousiaste collega’s en werken in de regio. Daar ben jij naar op zoek.

Lees verder

Zelfstandig Monteur Elektrotechniek

Utiliteit
Midden-Nederland, Oost-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar

Als zelfstandig monteur elektrotechniek werk je aan verschillende gebouwgebonden installaties bij onze utiliteitsklanten. Je komt te werken in een gedreven team met passie voor het vak, waar ontwikkeling en eigen inbreng de standaard zijn en waar collega's met diverse expertises nauw samenwerken. Samen mooie multidisciplinaire installaties verwezenlijken, dat doe jij graag!

Lees verder

Leidinggevend Monteur Elektrotechniek

Utiliteit
West-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar

Als leidinggevend monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering van een complex multidisciplinaire project binnen de utiliteitsbouw. Jij bent het aanspreekpunt voor je collega's (neven)aannemers, maar natuurlijk werk je ook gewoon een handje mee!

Lees verder

Monteur

Utiliteit, Retail, Industrie
Noord-Nederland, Midden-Nederland, Oost-Nederland, West-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar

Als monteur binnen Hollander Techniek ligt de wereld aan je voeten! Kom je net van school, ben je toe aan een volgende stap of ben je al een oude rot in het vak; de mogelijkheden zijn enorm! Jij; een vaste baan met veel afwisseling, uitdagende projecten en doorgroeimogelijkheden. Onze klanten; professionele installaties.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Jeroen Simon | Calculator Beveiliging | Hollander Techniek

Jeroen Simon – Calculator Beveiliging

Maak kennis met Jeroen Simon, calculator beveiliging. Begonnen als monteur in de ruwe techniek maar inmiddels de stap gemaakt naar de fijne techniek. Als calculator beveiligingstechniek stelt Jeroen de prijs van een project of installatie op voor onze klanten. Maar Jeroen doet nog veel meer! Benieuwd naar zijn verhaal?

Nadja Kerssen - Service coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. Benieuwd naar haar verhaal?

Niek van Westering - Monteur in Opleiding

Niek van Westering – Monteur in Opleiding

Maak kennis met Niek, monteur in opleiding. Niek gaat één dag in de week naar school en de rest van de week leert hij alles over techniek bij verschillende projecten. Hij krijgt de kans om bij de gaafste projecten en op de mooiste locaties zijn vaardigheden als monteur te ontwikkelen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Kom werken als Monteur in de Elektrotechniek

Jouw grootse uitdaging als e-monteur ligt in het installeren, monteren en bedrijfsklaar maken van elektronische installaties. Je werk is afwisselend en samen met jouw team werk je aan mooie projecten. Of je een leerling monteur elektrotechniek bent of een ervaren leidinggevend e-monteur, bij Hollander Techniek bieden we volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in de elektrotechniek. Ook over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als monteur elektra die past bij jouw woon-werk wensen.

Elektromonteur bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Logisch, want onze medewerkers maken het verschil. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als monteur elektrotechniek heb je bij Hollander Techniek veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om flexibel te werken zodat je genoeg tijd overhoudt voor je favoriete sport, je hobby’s en je gezin.