Vacatures monteur elektrotechniek

Ga aan de slag als elektromonteur in Apeldoorn, Amersfoort, Almelo of Almere! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als e-monteur binnen een betrokken en open familiebedrijf. Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als monteur elektrotechniek binnen Hollander Techniek. We zoeken leerling monteurs, 1e-monteurs, chef-monteurs, servicemonteurs en leidinggevend monteurs die interesse hebben in elektrotechniek.

Leerling Monteur Paneelbouw

Industrie
Gelderland
Apeldoorn

Ben jij liever aan het werk en wil je toch ook een mooi diploma halen? Start dan bij ons als leerling monteur paneelbouw en behaal je BBL diploma tijdens je werk waarvoor we je tevens betalen!

Lees verder

Monteur Elektrotechniek

Utiliteit
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
2.474 - 4.572

Zie jij het als een uitdaging om aan diverse gebouwgebonden installaties voor utiliteitsklanten te werken? Kom dan bij ons gedreven team waar ontwikkeling en eigen inbreng centraal staan, en waar collega's met diverse expertises nauw samenwerken om mooie, multidisciplinaire installaties te realiseren.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Voor zijn werk komt hij op verschillende projectlocaties, van kantoren tot zwembaden. "Ik vind de grote projecten het leukst om te doen, omdat ik daarin veel vrijheid krijg", aldus Sybo. Naast dit werk deed hij ook mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?

Nadja Kerssen - Service Coördinator Onderhoud

Nadja Kerssen – Service Coördinator Onderhoud

Maak kennis met Nadja Kerssen, service coördinator onderhoud en zo’n beetje opgegroeid bij Hollander Techniek. Als service coördinator focust zij zich op de onderhoudscontracten van diverse installaties bij verschillende klanten en de financiële calculatie daarvan. "Soms denk ik wel eens terug aan hoe ik begon als net afgestudeerde en nu zit ik bij de directeur aan tafel voor het bespreken van de financiële cijfers. Bij Hollander Techniek wordt er alles aan gedaan om jou verder te helpen." Benieuwd naar haar verhaal?

Johan de Wilde - Monteur WTB

Johan de Wilde – Monteur WTB

Maak kennis met Johan de Wilde, leidinggevend monteur werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Johan is breed inzetbaar met de zowel een opleiding werktuigbouwkunde en elektrotechniek op zak. De afwisseling en de vrijheid in zijn werk is waarom hij graag bij Hollander Techniek werkt. Benieuwd naar zijn verhaal?

Kom werken als Monteur in de Elektrotechniek

Jouw grootse uitdaging als e-monteur ligt in het installeren, monteren en bedrijfsklaar maken van elektronische installaties. Je werk is afwisselend en samen met jouw team werk je aan mooie projecten. Of je een leerling monteur elektrotechniek bent of een ervaren leidinggevend e-monteur, bij Hollander Techniek bieden we volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in de elektrotechniek. Ook over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als monteur elektra die past bij jouw woon-werk wensen.

Elektromonteur bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Logisch, want onze medewerkers maken het verschil. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als monteur elektrotechniek heb je bij Hollander Techniek veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om flexibel te werken zodat je genoeg tijd overhoudt voor je favoriete sport, je hobby’s en je gezin.