Sandra Bogerman

Recruiter Zij-instroom, Stage en Afstuderen

Hi! Mijn naam is Sandra Bogerman. Ik ben getrouwd met Johan en samen zijn we de trotse ouders van drie kinderen. Ons thuis is in Apeldoorn, ik kan dus lekker op de fiets naar mijn werk. In mijn vrije tijd vind je me vaak wandelend met onze hond of organiseer ik een borrel voor buren, vrienden of familie. Uit eten gaan is een van mijn favoriete bezigheden en mijn ultieme vakantiebestemming is Italië. Om te kunnen blijven genieten van lekker eten en wijntjes, maak ik meerdere keren per week tijd vrij voor hardlopen en pilates.

Impact maken

Organiseren en het verbinden van mensen lopen als rode draad door mijn loopbaan. Deze vaardigheden kan ik nu inzetten als campus recruiter. Het mooie aan mijn werk is de werkelijke impact die je kunt maken. Als campus recruiter help ik jong talent bij het vinden van hun eerste baan of bij het maken van hun entree in het bedrijfsleven d.m.v. een stage of afstudeeropdracht. Dit kan een enorme invloed hebben op hun leven en carrière. Het gevoel wanneer je de juiste persoon op de juiste plek plaatst en ziet hoe ze groeien, is simpelweg van onschatbare waarde.

Mens en bedrijf bij elkaar brengen

Bij Hollander Techniek zet ik me in als campus recruiter, vooral gericht op het enthousiasmeren en aantrekken van nieuw (jong) talent. Mijn missie? Mens en bedrijf bij elkaar brengen op een manier die écht werkt. Verder houd ik mij bezig met alle campus gerelateerde activiteiten. Van het regelen en organiseren tot het uitvoeren van allerlei activiteiten, maar ook het onderhouden van contacten met scholen, netwerken, studieverenigingen en natuurlijk onze eigen collega’s. En ja, ik ben ook vaak te vinden op beurzen, events en banenmarkten!

In elke uitdaging schuilt een kans om te groeien

Verhalen van onze medewerkers

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Naast zijn werk op verschillende projectlocaties deed hij mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?

Jarno van Petersen - Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Jarno van Petersen – Servicetechnicus Beveiligingstechniek

Maak kennis met Jarno van Petersen, servicetechnicus beveiligingstechniek. In zijn functie is hij constant bezig met het helpen van onze klanten. Door zijn technische kennis in de beveiligingstechniek te delen, kan hij onze klant echt van dienst zijn. Jarno koos voor Hollander Techniek omdat hij hier kan bouwen aan zijn loopbaan. Benieuwd naar zijn verhaal?

code