Vacature Servicemonteur

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek waar geen dag hetzelfde is? Waar je ieder dag de uitdaging aan kunt gaan? Dan is servicemonteur bij Hollander Techniek wat voor jou. Van het oplossen van complexe storingen tot het onderhouden van technische installaties. Jij draait je hand er niet voor om! Bij Hollander Techniek zoeken wij beginnende en ervaren servicemonteurs op diverse kerngebieden.

Kom werken als Servicemonteur

Als servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen en het preventief onderhouden van installaties bij veel verschillende klanten. Van scholen, kantoorgebouwen en openbare gelegenheden zoals zwembaden of theater. Jij zorgt als technicus op locatie dat storingen verholpen worden, reparaties nauwkeurig worden uitgevoerd en alles netjes onderhouden wordt. Met een volledig uitgeruste bus van de zaak heb je alle benodigdheden bij je en met je kennis op zak ga jij technische uitdagingen graag aan. Van brandmeld- en inbraakinstallaties tot camera- en elektrotechnische systemen. Jij bent breed inzetbaar en je hebt veel kennis op de verschillende gebieden van techniek. Aan de ene kant kun jij heel goed zelfstandig werken, maar vind je samenwerken in een hecht team ook belangrijk.

Bij Hollander Techniek zoeken wij servicemonteurs op diverse gebieden. Bekijk hier het actuele aanbod.

Servicemonteur bij een (h)echt familiebedrijf

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk en jezelf blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk bij Hollander Techniek. Wij bieden een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan. 

Wij creëren oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Daarbij is Hollander Techniek een financieel gezonde werkgever die luistert naar zijn werknemers. Wil je doorgroeien? Geen probleem, als servicemonteur bij Hollander Techniek krijg je door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over werken bij Hollander Techniek als servicemonteur, neem dan contact op met één van onze recruiters. Zij kunnen je gelijk vertellen welke servicemonteur vacatures er openstaan en welke vacature het best past bij jouw wensen. 

Charmain van Veldhuisen, 06-18417396
Nadia van de Venne, 06-14750506

Mail

Liever een andere functie of een ander vakgebied? Bekijk dan onze overige pagina's:

Of neem contact op met één van onze recruiters. 

Wat bieden wij een Servicemonteur?

Kom je als servicemonteur bij Hollander Techniek werken, dan kun je gelijk aan de slag bij één van de kerngebieden zoals bijvoorbeeld de elektrotechniek, werktuigbouw, industriële automatisering of beveiliging. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris dat past bij je kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een prima pensioensregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen per jaar
 • Een jaarlijkse winstuitkering (voorwaardelijk)
 • Bus van de zaak
 • Goede werkomstandigheden

Ben jij de Servicemonteur die wij zoeken?

Als servicemonteur ligt jouw uitdaging bij het oplossen van storingen en het onderhouden van installaties en systemen. Jij bent vakkundig en zorgt voor een nauwkeurige montage. Hierbij moet je denken aan beveiligingssystemen en elektrotechnische installaties. Maar het aller belangrijkste is: je bent enthousiast! Daarnaast ben je:

 • Je bent geïnteresseerd in techniek
 • Je bent collegiaal
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent flexibel
 • Je wilt veel leren
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit
Deel deze pagina: