Vacatures Werkvoorbereider

Kun jij goed samenwerken en ben je sterk in organiseren? Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als werkvoorbereider binnen Hollander Techniek! Wij zijn wij op zoek naar werkvoorbereiders in zowel de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en industriële automatisering voor onze vestigingen in Almere, Apeldoorn en Almelo.

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Overijssel
5-10 jaar
Almelo

Ben jij een werktuigbouwkundige die houdt van afwisseling en technische uitdagingen? Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij Hollander Techniek werk je aan duurzame installaties voor kantoren en productieomgevingen. We dagen je uit om mee te denken aan duurzame installaties en onze klantrelaties te versterken. Samen met een dynamisch, innovatief team bouw jij mee aan de toekomst van techniek.

Lees verder

Calculator/Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Industrie
Overijssel
5-10 jaar
Almelo

Zorg jij er graag voor dat je collega-monteurs zonder problemen aan de slag kunnen op locatie? Als Calculator/Werkvoorbereider bepaal jij de benodigde materialen, uren en personeel voor projecten voor onze klanten in de industrie. Wij werken veelal op het gebied van automatisering, robotisering en het verbeteren van productieprocessen. Jij regelt alles wat nodig is om van deze projecten een succes te maken!

Lees verder

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Industrie
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.167

Ben jij de drijvende kracht die industriële projecten vlekkeloos laat verlopen? Als werkvoorbereider industriële automatisering bij Hollander Techniek ben jij de sleutel tot succes. Jij regelt de materiaalvoorziening en zorgt dat monteurs direct aan de slag kunnen, waardoor elke uitdaging snel wordt opgelost.

Lees verder

Werkvoorbereider Retail

Retail
Utrecht
5-10 jaar
Amersfoort

Als Werkvoorbereider Retail draag jij bij aan het realiseren van verschillende winkelautomatiseringsprojecten in een snel veranderende retailomgeving. Ben je kwaliteitsgericht, sterk in organiseren en wil jij graag altijd álles weten? Dan maken wij graag kennis met je!

Lees verder

Werkvoorbereider Retail Services

Retail
Gelderland
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
2.678 - 4.167

We zoeken een Werkvoorbereider Retail Services met elektrotechniek als expertise. Iemand waar collega’s op kunnen bouwen en die houdt je van structuur en overzicht. Heb je communicatieve skills waardoor je goed over kunt brengen wat er gedaan moet worden tijdens een project? Dan hebben wij de baan voor jou.

Lees verder

Werkvoorbereider Services – Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Gelderland
0-5 jaar
Apeldoorn

Als Werkvoorbereider Services – Werktuigbouwkunde ligt jouw uitdaging in het optimaal voorbereiden en organiseren van diverse werktuigkundige werkzaamheden, afkomstig van je collega's van het team Services/Utiliteit. De werkzaamheden zullen voornamelijk vanuit onze (hoofd)vestiging in Apeldoorn plaatsvinden.

Lees verder

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Utiliteit
Gelderland
0-5 jaar
Apeldoorn

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider elektrotechniek? Bij Hollander Techniek is geen enkele werkdag hetzelfde. Van het bestellen van materialen tot het verwerken van offertes en contact met klanten: jij kunt er prima mee uit de voeten.

Lees verder

Werkvoorbereider/Engineer Werktuigbouwkunde HVAC

Utiliteit
Gelderland
32-40 uur
5-10 jaar
Apeldoorn
2.893 - 4.572

Jij bent op je best in een multidisciplinair team waarbij je nauw samenwerkt met je projectleider, buitendienst en engineers waarbij humor en hard werken de standaard is. Benieuwd? Wij maken graag kennis met je!

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Rene-Vos--Software Engineer bij Hollander Techniek

Rene Vos – Software Engineer

Maak kennis met René Vos. Hij is sinds twee jaar software engineer bij Hollander Techniek. René begon al jong met programmeren, maar vond zijn weg naar de industriële automatisering niet meteen. Hollander Techniek bood hem de kans om al lerend aan het werk te gaan, zelfs zonder ervaring of hbo-diploma. "Ik had nog geen werkervaring of hbo-diploma en kende de codetaal nog niet, maar was bereid er hard voor te werken." Benieuwd naar zijn verhaal?

Engineer brandmeldtechniek in opleiding

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. In zijn werk is Arjen perfectionistisch; alleen als hij helemaal tevreden is stuurt hij de calculatie de deur uit. "Het mooiste compliment dat hij in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. "Dan is alles duidelijk en kunnen we aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur." Benieuwd naar zijn verhaal?

Sybo Martens - Monteur Meet- en Regeltechniek

Sybo Martens – Monteur Meet- en Regeltechniek

Maak kennis met Sybo Martens, monteur meet- en regeltechniek bij Hollander Techniek. Voor zijn werk komt hij op verschillende projectlocaties, van kantoren tot zwembaden. "Ik vind de grote projecten het leukst om te doen, omdat ik daarin veel vrijheid krijg", aldus Sybo. Naast dit werk deed hij ook mee aan Skills Heroes en EuroSkills. Met resultaat! Benieuwd naar zijn verhaal?

Werken als Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben jij de schakel tussen de monteurs, jouw leidinggevende, de klant en leveranciers. Jouw grootste uitdaging is het project tot in de puntjes voorbereiden. Van coördinatie tot planning, jij hebt het allemaal scherp en mocht er toch iets mislopen dan ben je er snel bij. Daarnaast voer jij analyses uit en maak je verschillende berekeningen en begrotingen. Je verzorgt de bestellingen en houd je bezig met eventuele problemen in de uitvoering. Verder zorg je ervoor dat alle tekeningen voor een project op orde zijn en dat alle werkmappen gereed zijn zodat je collega’s op het project er mee aan de slag kunnen.

Echt Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 550 collega’s staat plezier in het werk voorop. Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt. We zijn trots op het feit dat we al bijna 50 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Als familiebedrijf doen we het liefst alles samen. Samen met medewerkers en samen met klanten. Dat noemen wij ‘Echt Hollander’. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Word jij het nieuwste lid van onze familie?