fbpx

Vacatures Werkvoorbereider

Houd je ervan dat alles op rolletjes loopt? Dat alle geplande werkzaamheden goed en verantwoord uitgevoerd worden? Oftewel ben jij een gedreven en enthousiaste werkvoorbereider? Bij Hollander Techniek zijn wij op zoek naar werkvoorbereiders op diverse gebieden, zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde en de industriële automatisering.

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Industrie
Midden-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar

Als werkvoorbereider ligt jouw uitdaging in het optimaal voorbereiden van de werkzaamheden voor het team water binnen ons cluster industrie. Jij zorgt ervoor dat de monteurs op locatie zonder problemen aan de slag kunnen.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Niek van Westering - Monteur in Opleiding

Niek van Westering – Monteur in Opleiding

Maak kennis met Niek, monteur in opleiding. Niek gaat één dag in de week naar school en de rest van de week leert hij alles over techniek bij verschillende projecten. Hij krijgt de kans om bij de gaafste projecten en op de mooiste locaties zijn vaardigheden als monteur te ontwikkelen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Nick Slijkhuis - Engineer Beveiligingstechniek

Nick Slijkhuis – Engineer Beveiligingstechniek

Maak kennis met Nick, engineer beveiligingstechniek. In zijn werk is hij verantwoordelijk voor het uitdenken en beheren van complexe beveiligingsinstallaties. Hij heeft een mooie balans gevonden tussen nog zelf blijven sleutelen en computerwerk. En hoe complexer de beveiligingsinstallatie, hoe leuker hij het vindt! Benieuwd naar zijn verhaal?

Albert Hop | Beveiligingsmonteur in Opleiding | Werken en Leren bij Hollander Techniek

Albert Hop – Beveiligingsmonteur in Opleiding

Maak kennis met Albert Hop, beveiligingsmonteur in opleiding. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als monteur wou hij zich verder ontwikkelen in de beveiligingstechniek. Tijdens de kennismaking merkte hij al gauw dat Hollander Techniek echt wil investeren in mensen. Dat was voor hem de doorslag om te starten met de eenjarige-opleiding beveiligingstechniek. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan verder.

De kwaliteiten en uitdagingen van een Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben jij de schakel tussen de monteurs, jouw leidinggevende, de klant en leveranciers. Jouw grootste uitdaging is dat het project tot in de puntjes wordt voorbereid en de werkzaamheden goed en volgens de richtlijnen worden uitgevoerd. Van coördinatie tot planning, jij hebt het allemaal scherp en mocht er toch iets mislopen dan ben je er snel bij. Daarnaast voer jij analyses uit en maak je verschillende berekeningen en begrotingen. Je verzorgt de bestellingen en houd je bezig met eventuele problemen in de uitvoering. Verder zorg je ervoor dat alle tekeningen voor een project op orde zijn en dat alle werkmappen gereed zijn zodat je collega’s op het project er mee aan de slag kunnen.

Wat ga je nog meer doen?

  • Plannen van nieuwe opdrachten
  • Meer- minder werken en calculaties verzorgen
  • Bijwonen van periodieke team overleggen
  • Het onderhouden van contacten met betrokkenen van de projecten
  • Aanvragen en beoordelen offertes
  • Bestellen van materialen

Werken als werkvoorbereider bij Hollander Techniek

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten. Daarbij is Hollander Techniek een financieel gezonde werkgever die luistert naar zijn werknemers. Wil je doorgroeien? Geen probleem, door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan is er de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.