Vacatures monteur werkbouwtuigkunde

Ga aan de slag als monteur WTB in Apeldoorn, Amersfoort, Almelo of Almere! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als w-monteur binnen een betrokken en open familiebedrijf. Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als monteur werktuigbouw binnen Hollander Techniek. We zoeken leerling monteurs, eerste monteurs, chef monteurs, servicemonteurs en leidinggevende monteurs die affiniteit hebben werktuigbouwkunde en/of HVAC.

Leidinggevend Monteur Installatietechniek

Utiliteit
Midden-Nederland, Oost-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar
Apeldoorn
2.474 - 3.413

Samen met jouw team werken aan complexe en duurzame werktuigbouwkundige installaties voor onze opdrachtgevers? Dan is dit de functie voor jou! Als monteur installatietechniek kun je rekenen op afwisselende werkzaamheden aan uitdagende hightech installaties.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Engineer brandmeldtechniek in opleiding

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. In zijn werk is Arjen perfectionistisch; alleen als hij helemaal tevreden is stuurt hij de calculatie de deur uit. "Het mooiste compliment dat hij in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. "Dan is alles duidelijk en kunnen we aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur." Benieuwd naar zijn verhaal?

Jacco Roelofs - Accountmanager

Jacco Roelofs – Accountmanager Industrie

Maak kennis met Jacco Roelofs, accountmanager industrie. Jacco vindt het fantastisch dat er binnen Hollander Techniek zoveel ruimte is om initiatieven te ontplooien. In zijn functie houdt hij zich bezig met het binden van nieuwe klanten en het aanbieden van nieuwe diensten. "Het is elke keer weer een uitdaging om in een gesprek een kapstokje te zoeken waar wij als Hollander iets aan kunnen ophangen." Benieuwd naar zijn verhaal?

Peter ’t Jong | Software Engineer | Werken bij Hollander Techniek

Peter ‘t Jong – Lead Software Engineer

Maak kennis met Peter ’t Jong, lead software engineer. Peter werkt al sinds 2004 bij Hollander Techniek en vindt vooral de sfeer, collegialiteit en vrijheid leuk. In zijn functie is hij dagelijks bezig met het engineeren van machines en processen voor klanten in de industrie. Zo ook voor Vitens, waar hij de bouw van een waterfabriek leidde. "Het is de ultieme droom van een engineer om van niets, iets te maken." Dat houdt zijn werk boeiend. Benieuwd naar zijn verhaal?

Kom werken als Monteur in de Werktuigbouw

Binnen het vakgebied werktuigbouw zijn wij voornamelijk op zoek naar monteurs WTB voor diverse (grote) projecten binnen de utiliteit. Jouw grootste uitdaging ligt dat ook in het zelfstandig uitvoeren van diverse montagewerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan sanitaire installaties, CV’s, GKW (gekoeld water) VWA (vuilwaterafvoer) en HWA (Hemelwaterafvoer) van +/- 600 K W-installaties. Je werk als monteur WTB is afwisselend en samen met jouw team ga je voor het beste resultaat. Of je nou een leerling monteur werktuigbouw bent of een ervaren chef monteur WTB, bij Hollander Techniek bieden we volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in de werktuigbouwkunde. Ook over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als monteur werktuigbouw die past bij jouw woon-werk wensen.

Monteur WTB bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als monteur werktuigbouw heb je bij Hollander Techniek veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken zodat je genoeg tijd overhoudt voor je hobby’s en je gezin.