fbpx

Vacatures monteur werkbouwtuigkunde

Ga aan de slag als monteur WTB in Apeldoorn, Amersfoort, Almelo of Almere! Ben jij op zoek naar een afwisselende baan als w-monteur binnen een betrokken en open familiebedrijf. Wacht dan niet langer en solliciteer naar een baan als monteur werktuigbouw binnen Hollander Techniek. We zoeken leerling monteurs, 1e monteurs, chef monteurs, servicemonteurs en leidinggevende monteurs die affiniteit hebben werktuigbouw en/of HVAC.

Zelfstandig Monteur Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Midden-Nederland, Oost-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar

Afwisselende werkzaamheden en uitdagende high tech installaties. Als zelfstandig monteur WTB/HVAC werk je mee aan de realisatie van complexe en duurzame installaties binnen een multidisciplinair team.

Lees verder

Monteur

Utiliteit, Retail, Industrie
Noord-Nederland, Midden-Nederland, Oost-Nederland, West-Nederland
32-40 uur
0-5 jaar, 5-10 jaar

Als monteur binnen Hollander Techniek ligt de wereld aan je voeten! Kom je net van school, ben je toe aan een volgende stap of ben je al een oude rot in het vak; de mogelijkheden zijn enorm! Jij; een vaste baan met veel afwisseling, uitdagende projecten en doorgroeimogelijkheden. Onze klanten; professionele installaties.

Lees verder

Leidinggevend Monteur Werktuigbouwkunde

Utiliteit
Midden-Nederland, Oost-Nederland
32-40 uur
5-10 jaar

Als leidinggevend monteur WTB/HVAC kom je te werken in een hecht team met passie voor het vak. Jouw uitdaging haal je uit het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden waarbij je stuurt op de projectplanning. Daarnaast haal je plezier uit het begeleiden van lerende collega’s en investeert je ook graag in je eigen ontwikkeling.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Verhalen van onze medewerkers

Niek van Westering - Monteur in Opleiding

Niek van Westering – Monteur in Opleiding

Maak kennis met Niek, monteur in opleiding. Niek gaat één dag in de week naar school en de rest van de week leert hij alles over techniek bij verschillende projecten. Hij krijgt de kans om bij de gaafste projecten en op de mooiste locaties zijn vaardigheden als monteur te ontwikkelen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Arjen van den Doren | Werkvoorbereider | Calculator | Werken bij Hollander Techniek

Arjen van den Doren – Werkvoorbereider/Calculator Retail

Maak kennis met Arjen, werkvoorbereider/calculator retail. Het mooiste compliment dat Arjen in zijn werk als calculator kan krijgen is dat de klant akkoord geeft zonder aanvullende vragen te stellen. Dan is alles duidelijk en kan hij aan de slag met de werkvoorbereiding: de vertaalslag naar de monteur. Benieuwd naar zijn verhaal?

Mathew Pelgrim | Werkvoorbereider | Hollander Techniek

Mathew Pelgrim – Werkvoorbereider Industrie

Maak kennis met Mathew Pelgrim, werkvoorbereider industrie. Mathew is het ultieme voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden die Hollander Techniek biedt. Van stagiair naar werkvoorbereider! In zijn huidige functie zorgt hij voor alle materialen, zodat het project soepel blijft verlopen. Benieuwd naar zijn verhaal?

Kom werken als Monteur in de Werktuigbouw

Binnen het vakgebied werktuigbouw zijn wij voornamelijk op zoek naar monteurs WTB voor diverse (grote) projecten binnen de utiliteit. Jouw grootste uitdaging ligt dat ook in het zelfstandig uitvoeren van diverse montagewerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan sanitaire installaties, CV’s, GKW (gekoeld water) VWA (vuilwaterafvoer) en HWA (Hemelwaterafvoer) van +/- 600 K W-installaties. Je werk als monteur WTB is afwisselend en samen met jouw team ga je voor het beste resultaat. Of je nou een assistent monteur werktuigbouw bent of een ervaren chef monteur WTB, bij Hollander Techniek bieden we volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen in de werktuigbouwkunde. Ook over je woon-werk verkeer hoef je je geen zorgen te maken. Hollander Techniek is gevestigd in vier steden namelijk Apeldoorn, Amersfoort, Almelo en Almere. Er is dus altijd een vacature als monteur werktuigbouw die past bij jouw woon-werk wensen.

Monteur WTB bij een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Plezier in je werk, dat staat centraal bij Hollander Techniek. Wij willen als bedrijf echt een verschil maken bij onze opdrachtgevers en daarom investeren we veel aandacht aan plezierig werken en de ontwikkeling van onze medewerkers. Als monteur werktuigbouw heb je bij Hollander Techniek veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken zodat je genoeg tijd overhoudt voor je hobby’s en je gezin.